Click Here to Add a Title

Click this text to edit. Tell users why they should click the button.

Learn More

PALVELUT JA HINNAT

Tarjoukset, kampanjat ja tiedotteet löydät Facebookista ja Instagramista

Lahjakortit netistä https://gifti.fi/shop/hoitolaenergeia/ tai hoitolalta sopimuksen mukaan/hoitoajan yhteydessä.

AJANVARAUS: timma.fi/hoitolaenergeia (Jos linkki ei toimi, kopioi osoite selaimeen.)

Faskiahieronta 

Faskiahieronnassa keskitytään kehon kiputilojen lievittämiseen ja liikkuvuuden parantamiseen MyFascia -menetelmällä. Hoito tehdään kivun sallimissa rajoissa -rajan määrittelee asiakas itse. Tavoitteena on miellyttävä hoitokokemus ilman runnomista. Kehoa käsitellään muualtakin kuin kipeiden lihasten alueelta: huomioidaan liikkeen vaikutus kokonaisuuteen ja syvemmät kalvorakenteet.

65€/60 min, 85€/90 min

Ajanvaraus

Yhdistelmähoito 

Ongelmanratkaisuhoito. Tähän hoitoon voit tulla minkä tahansa vaivan kanssa, johon haluat kokonaisvaltaisempaa hoitoa kuin jokin yksittäinen hoitomenetelmä. Käydään kehoa läpi ja katsotaan mistä löytyy tukoksia. Otetaan hieronnan ja faskiakäsittelyn avuksi tarvittaessa refleksologia, meridiaanit, akupisteet ja aromaterapia sekä halutessasi myös energiahoito.

65€/60 min, 85€/90 min

Ajanvaraus

Kajava-terapia 

Kajava-terapia on koko kehon hoito, jossa sidekudokseen kohdistuvilla hoito-otteilla vaikutetaan ääreis- ja keskushermostoon, pintaverenkiertoon ja imunestekiertoon, sekä sidekudosrakenteiden kykyyn liikkua toisiinsa nähden. Pinnallisen sidekudoksen hoito on miellyttävää ja suhteellisen kevyttä. Hoidosta tulee tunne, että keho on auki, ja aineenvaihdunta toimii. 

 98€/2h


Ajanvaraus

Metsähoito

 Tämä hoito on kuin pieni metsäretriitti. 

Samalla, kun kivikautisia yrttejä sisältävä, lämmitetty hoitoturve vaikuttaa, ja olet käärittynä sopivan painaviin lämpöpakkauksiin ja peitteisiin, hierotaan kädet ja jalat metsäuutetta sisältävällä Luonkosin vartaloöljyllä. Kokemuksen viimeistelee selän hieronta, päähieronta ja havupuiden ja eukalyptuksen eteeriset öljyt, linnunlaulun säestämänä. Erittäin rentouttava hierontahoito.  

101€/90 min

Ajanvaraus

Rentouttava hieronta

Rentouttava hieronta on hyvä valinta silloin, kun haluat kivutonta, rentouttavaa hierontaa. Pitkät ja hitaat, syvät sivelyotteet rentouttavat jännittynyttä kehoa. Mikäli lihakset ovat menneet stressin vuoksi jumiin, tämä hieronta voisi olla toimivin valinta. Hieronta on voimakasta ja syvälle lihaksiin ulottuvaa, mutta sen tempo on rauhallinen ja iho on hyvin öljytty. Sopii hyvin ylikierrosten rauhoittamiseen.

60€/60 min, 85€/90 min

Ajanvaraus

Päähieronnat

Rentouttava päähieronta on lempeä pään ja niskan sekä kaulan hierontahoito. Lihaksia käsitellään kevyesti ja rentouttavasti, ja päänahan sekä kasvojen kireyksiä pehmitellään erilaisin ottein. Hoito vastaa intialaista päähierontaa, mutta painopiste on enemmän lihaksissa kuin intialaisessa. Pään klassinen hieronta puolestaan on pään, kasvojen, niskan ja kaulan alueen lihasten ja faskioiden käsittelyä napakammalla otteella. 

40€/30 min, 53€/45 min

Ajanvaraus

Stressihoidot 

Täsmähoitoa stressioireisiin ja uupumukseen. Hermostoa rauhoitetaan pitkin, rauhallisin hierontaottein, päähieronnalla, meridiaaneja, akupisteitä ja refleksologisia heijasteita käsittelemällä, aromaterapialla ja energiahoidolla. Hoito suunnitellaan yksilöllisesti oireiden mukaan. 

65€/60 min, 85€/90 min, 101€/2h

Learn More

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronnassa hierotaan kehoa klassisen hieronnan tavoin, mutta lämpimien ja kuumien kivien kanssa. Lämpövaikutuksen ansiosta lihakset rentoutuvat tehokkaasti. Sileät kivet tuntuvat lähes yhtä pehmeiltä ihoa vasten kuin käsi. (Tämä hoito on tarjolla vain viileään vuodenaikaan.)

45€/30 min, 60€/45 min 70€/60min

Learn More

Vyöhyketerapia 

Kehon kaikki osat löytyvät jalkateristä, korvista ja muualtakin kehon pinnoilta ns. heijasteina, joita käsittelemällä ihmisiä on hoidettu jo tuhansien vuosien ajan. Hoito on miellyttävää, ns. makean kivun rajoissa tapahtuvaa.

Vyöhyketerapialla on saatu helpotusta moninaisiin vaihvoihin ja ongelmiin. 

35€/30min, 60€/60 min

Learn More

Synnytyksen luonnonmukainen käynnistys 

Synnytykseen valmistava vyöhyketerapia, tehostettuna akupunktiolla ja aromaterapialla. Stimuloi supistuksia ja auttaa kehoa valmistautumaan synnytykseen. Auttaa synnytystä käynnistymään, kun keho ja vauva ovat siihen valmiita: tämä on lempeä käynnistystapa, ei väkisin käynnistävä.  Lisäpalveluna voit valita faskiakäsittelyn, jossa avataan sellaisia jumeja, jotka voivat vaikuttaa vauvan laskeutumiseen ja synnytyksen sujuvaan etenemiseen. 

85€/90 min (+ 35€/30 min)

Ajanvaraus

Raskaushieronta

 

Raskaushieronnassa odottava äiti on mukavasti kylkimakuulla hierontatyynyillä tuettuna. Hieronnassa keskitytään raskausajan rasitusten helpottamiseen lempeän lujilla otteilla. Hieronta helpottaa selkäsärkyjä ja lantion alueen kiputiloja ja loppuvaiheessa auttaa kehoa valmistautumaan synnytykseen. Tunnin hoidossa käsitellään selkä, lantion alue ja alaraajat, pidempi hoito on kokovartalohieronta, johon kuuluu myös vauvavatsan hieronta. Turvallista koko raskauden ajan. 

65€/60 min, 85€/90 min

Ajanvaraus

Turvehoidot

Turvehoidot on perinteikäs suomalainen tapa hoitaa terveyttä. Hoitoturpeella on hoidettu lihas- ja nivelkipuja, turvotusta, iho-oireita, kuukautiskipuja ja vaihdevuosioireita. Tutkimuksen mukaan turvehoitokuuri helpotti huomattavasti vaihdevuosioireita, ja vaikutus säilyi vielä 2 kk hoitosarjan (2 x viikossa, 3 vk ajan) jälkeen. 

80€/60 min, 98€/90 min

Ajanvaraus

Kasvoakupunktio 

Tämä kosmeettinen hoito sisältää akupisteiden neuloituksen ja kasvojen sekä pään hierontaa. Ihanan rentouttava, ilmettä kohottava ja ryppyihin, silmäpusseihin, juonteisiin ja iho-ongelmiin vaikuttava hoito, josta puhutaan veitsettömänä kasvojenkohotuksena. Suositellaan otettavaksi 10 kerran sarjana (1-2 x viikossa). 

65€/60 min

Ajanvaraus

Varaa aikasi netistä